DREAMTV IPTV - MEMBERARENA

ALL ACCESS

Medlemskap hos oss innebär att du får tillgång till IPTV med full makt , du kan ladda ner m3u länkar för olika enheter. Du får tillgång till att redigera spellistan, Du kan via din medlemspanel beställa nya prenumerationer utan att behöva leta efter resellers eller vänta in ett samtal från oss. 

Du har alltid full kontroll på iptv kanalerna i hela Europa genom vår upplagda serverstatus,

EXCLUSIVE

Det skall löna sig att vara medlem. Medlemskap innebär Tjänster upp till 60% rabatter. Det innebär att du som medlem får köpa våra tjänster till  ETT UNIKT PRIS, vi garanterar våra medlemmar högsta kvalité och unika rabatter. Som medlem kan du rekommendera en ny användare till DreamTV IPTV med förtur. Det går även att köpa våra tjänster via medlemspanelen. 

BACKSTAGE

Våra medlemmar har möjligheten att påverka dagens IPTV. DreamTV IPTV är i samarbete med dem största iptv distributörerna i världen. Vi är direkt med och påverkar utbudet, förändringar, förbättringar, tillägg och kvalité. Vi kämpar alltid och ger aldrig upp vad gäller Mainstream-Tjänsterna.
Som medlem kan du vara med och påverka utbudet och ständigt bli informerad om det senaste.

Guldmedlem 2500p

Guldmedlem är det högsta medlemskapet du kan uppnå som medlem.  En Guldmedlem kan välja att köpa streaming tjänster från 1 månad till 1 år, prenumerationer till våra inköpspriser, egen portal, egen server, tillgång till att ge ut 24H tester, Skapa nya användare, redigera Spellistor och mycket mera

SilverMedlem 1500p

En Silvermedlem får alltid 25-40% rabatt på våra tjänster. Som silvermedlem kan man välja att köpa 3 månader, 6 månader eller 1 år till ett rejält rabatterat pris. Silvermedlemar har egen panel och kan skicka förfrågan om nya prenumerationer, full koll på sin mainstreaming-länk-

Medlem 0p

En medlem får alltid erbjudanden innan dem hamnat på Sales-sidan. Tillgång till att ta del av våra erbjudanden och exklusiva medlems priser. 
Har möjlighet att åka upp i rank vid gott uppförande. En medlem som donerar 10kr får alltid 1% mer i rabatt vid nästa köp. samt 1p. 

Vad innebär medlemskap och hur blir man medlem?

Inget offentligt rum:
Vi accepterar inte alla ansökningar, DreamTV iPTV är i förstahand huvud Distributören som säljer servertjänster och mainstreaming lösningar åt mindre aktörer, som i sin tur sedan säljer vidare våra tjänster till Kunder världen över. Vi säljer våra tjänster till ca 400 mainstream aktörer idag.

Vi är väldigt strikta när det kommer till att låsa upp dörrarna för allmänheten. Vi anser att alla har rätt att ansöka om medlemskap hos oss men långt ifrån alla blir godkända. Våra tjänster är Unika, stabila och det vi erbjuder våra kunder & medlemmar är vi helt ensamma om idag när det kommer till streaming tjänster och serverlagring.

En process:
Det är inte enkelt att bli medlem, men inte heller omöjligt. Dem flesta medlemmarna hos oss har blivit rekommenderade av redan existerande medlemmar,  90% av existerande medlemmar har blivit rekommenderade.

Att ansöka om medlemskap hos oss utan att ha några direkta kopplingar till någon medlem funkar alldeles utmärkt. Vi prioriterar dock våra medlemmars rekommendationer i förstahand. Du blir inte medlem per automatik för att du blivit rekommenderad. Har du blivit dömd för upphovsrättsbrott, piratkopiering, delning eller annat internet-ärende så blir du automatiskt nekad! Detta är för vår egna säkerhet och våra medlemmar.

Varför så låsta?
Tidigare erfarenhet av IPTV är en självklar merit och bör skrivas ner vid ansökan om medlemskap, detta för att undvika onödiga frågor som uppstår vid olika tekniska fel. Kan du lösa dem flesta problemen själv så är du 1/3 godkänd. Vi har lärt oss genom åren av våra återförsäljare, vi har sett misstagen med att ha en tjänst öppen för allihopa, då den oftast snabbt stänger dörrarna igen. Vi har sett hur tusentals frågor om och om igen ställts av användare, trots förklaring. Vi har sett hur människor utnyttjat sina länkar och delat mellan olika ip-adresser. Vi har lärt oss av misstagen våra tidigare återförsäljare gjort, vi har tagit aäsvagheterba in iptv till våra och gjort dem stabila och starka. 

Vi anser att det är viktigt att behålla sina kunder, genom att ge dem bra kvalité till rimliga priser. Dem flesta som säjer iptv och startar upp hemsidor, grupper & annonser brukar dessvärre finnas med i molnet under en kort period innan dem försvinner helt. DreamTV iPTV har varit dem som sålt mainstreaming tjänster åt många genom åren och sett många stänga ner. Genom att vi hållt vår dörr stängd för allmänheten och enbart ägnat oss åt att distribuera tjänster åt försäljare som sålt våra tjänster vidare har vi kunna bygga upp en säker portal, tillförlitliga kunder, unika servrar, bra kvalité, och det viktigaste av allt kontakten med nuvarande medlemmar. 

Vi kommer fortsätta hålla våra dörrar stängda, skillnaden denna gången är att vi bjuder in nya medlemmar via våra nuvarande medlemmar och ansökningar. Detta är för att vi själva skall växa mer och expandera på fler håll, samt genom att bjuda in nya människor så kan vi visa dem hur BRA IPTV är, vi är inte den lilla resellern du finner på Facebook som tar pengarna och drar vid kris, vi står vid våra medlemmar, vi tar inte våra medlemmars pengar och drar PGA säkerhetshål, vi täpper igen hålen och skulle vi misslyckas bygger vi nya väggar och våra medlemmar får alltid sina pengar tillbaka om något skulle ske! Finner du någon av våra nuvarande medlemmar på andra forum garanterar vid att dem är nöjda, vi har självförtroende vad gäller denna branschen!! Vi är en av få som varit med sedan 1999, Vi har aldrig behövt stänga ned, vi har alltid förklarat för kunder om vi stött på problem, vi har aldrig varit giriga och tänkt på pengar. DREAMTV IPTV är skapat av MEDLEMMAR för MEDLEMMAR! Enbart våra medlemmar förstår vad vi menar, vi säljer inte urklippta bilder från tidningen, vi tillverkar tidningen. Att använda sig utan vår Mainstreaming tjänst är inte något mirakulöst, men det  fungerar till 99.95% och det har vi gjort sedan 1999( vi har live statistik alla våra medlemmar ser ) 

Olika Medlemmar och ranker:
Du kan ansöka om att bli guldmedlem, det kostar 2500 kr som användaren (du) betalar för inträde och medlemskap. Pengarna går direkt till server och kanalstabilisering. På det sättet får du tillgång till en IPTV tjänst som är BÄST I SITT SLAG. Du får våra tjänster till samma pris som alla aktörer där ute sommaren köper av oss för (inköpspris: 1 år för 650kr).  

Det finna 3 ranker av medlemskap hos oss.

Guldmedlem, Silvermedlem och medlem

Guldmedlem: Blir man endast vid ansökan samt att man minsta rank är "medlem" och betalar in 2500kr. I priset ingår 1 års iptv prenumeration och full kontroll på panelen/dashboard som guldmedlem jam du skapa nya användare , redigera iptv-kanaler, tillgång till att sälja kanalerna till dina egna kunder, han koll på det mesta vad gäller IPTV, guldmedmemar kan ge ut IPTV-test på 24h helt kostnadsfritt.  Perfekta vaket för dig som vill tjäna extra pengar, vill ha full koll på IPTV med möjligheten att ge ut iptv till bekanta, eller helst enkelt få iptv med allavärldebs kanaler till superlåga priser.

SilverMedlem: Blir man lättast genom att någon av våra återförsäljare eller resellers bjuder in er, ni får referensnummer.Det finns även möjlighet att ansöka om Silvermedlemskap hos oss även om du inte har ett befintligt konto. För att kunna bli en Silvermedlem så behövs en ansökan göras innan in betalning. Silvermedlemskapet kostar 1500 kr, då ingår 6 års iptv.

Medlem: Du har antagligen blivit rekommenderade, hänvisad eller accepterats av vår panel. Alla kan icke köpa iptv hos oss, kundmedlemmar som har iptv har rätt att förlänga samt bjuda in folk till vår tjänst. Dem blir oftast accepterade. Viss mån av rabatter dyker upp. Medlemmar betalar 1099kr per år. Betalning sker innan kan ansökan bevilja. B

Icke medlem: inga förmåner, tar del av rabatter vid olika kampanjer, 1 år prenumeration för en ickemedlem är 1499kr ( rekommenderat återförsäljare pris) du kan endast köpa iptv av oss om du minsta rank medlem.